Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


14+1 dolog, amit a férfiak nem kedvelnek egy nőben

 Nagyon meg fogsz lepődni

<===Ilyen arcot fogsz vágni XĐ

 
Hosszú, karom szerű köröm

Hosszú, karom szerű köröm

A legtöbb férfi inkább taszítónak, vagy akár kifejezetten nevetségesnek tartja a nagyon hosszú körmöket egy nőn. 

Mivel ők a praktikusságot helyezik előnybe, ezért érthetetlen számukra, hogy óriási körmökkel hogyan lehet megoldani a mindennapi teendőket
Túldíszített műköröm

Túldíszített műköröm

A nők gyakran esnek abba a hibába, hogy mivel régóta van műkörmük, ezért túlzásba viszik annak díszítését. 

Az eredeti célunk ilyenkor persze a változatosság elérése, de az eredmény akár lehangoló is lehet egy férfi szemében, ha túl sok virág, inda és strasszok ékesítik a női körmöket.
Lenőtt haj

Lenőtt haj

A lenőtt haj egyik nem számára sem vonzó, így a férfiak sem kedvelik. Azt sugallja, hogy az illető nő nem foglalkozik eleget a külsejével, nőiességével, sőt akár még elhanyagolt benyomást is kelthet a férfiakban. 

Különösen csúnya, ha nagy az eltérés a színek között vagy ha túl sok az ősz hajszálunk.
Túl bő ruhák

Túl bő ruhák

A túlságosan bő darabokkal szinte soha nem érünk el vonzó hatást, hiszen azok egyrészt nem engednek látni belőlünk semmit, másrészt általában nagyobbnak is mutatnak bennünket a valóságnál. 

Válasszunk inkább előnyösen szabott, testünk szépségeire koncentráló darabokat - a saját méretünkben.
Úszógumik

Úszógumik

Egy férfinak gyakran vonzó, ha „van mit fogni” egy nőn, de az szinte soha nem jó látvány, ha egy nőnek kilátszik az úszógumija. 

Kár erőltetni a kényelmetlen, szűk nadrágokat, amelyben minden mozdulatunkkal a súlyfeleslegünket hangsúlyozzuk derekunkon, és még jól sem érezzük magunkat benne.
Kilátszó szőrzet

Kilátszó szőrzet

A férfiaknak egyáltalán nem vonzó, ha azt látják, hogy egy nőn felesleges szőrszálak vannak, ráadásul látványos helyen. 

Ez egyáltalán nem csak a bikinivonalra érvényes, de az épp növésnek indult hónalj- vagy lábszőrzetre is, még akkor is, ha másnapra van időpontunk a kozmetikushoz.
Bajusz

Bajusz

A férfiak szemében a nők arcán látszó bajusz különösen visszataszító hatást kelthet. 

Ők a nőket finomnak és bársonyos bőrűnek szeretik látni, ezért könnyen lerombolhatja a nőiségünket, ha a férfiasságra emlékeztető bajuszt viselünk, bármilyen mennyiségben is.
Tetovált szemöldök

Tetovált szemöldök

Nagyon sok éven keresztül volt divat a tetovált szemöldök, és sajnos sokan nem vették észre, hogy ennek az ideje már régen lejárt. 

Bár ennek viselői már így szokták meg az arcukat, attól még elég valószínű, hogy a férfiakban természetellenes, taszító hatást vált ki a látványa.
Kontúrozott száj
A szájkontúr lehet nagyon szép és akár természetesnek ható is, de ehhez az kell, hogy egyrészt pontosan kövesse a szánk vonalát, másrészt pedig hogy az ajkainkkal megegyező színű legyen. 

Férfi szemmel a túl nagy kontraszt természetellenesnek és minden finomságot nélkülözőnek tűnhet.
Kényelmetlen, hordhatatlan ruhák – mivel divatosak

Kényelmetlen, hordhatatlan ruhák – mivel divatosak

A legtöbb kapcsolatban volt már példa rá, hogy a férfiak értetlenül által életük párja mellett és nem értették, hogy az miért feszeng inkább egy kényelmetlen, de nagyon divatosnak számító ruhadarabban, miközben felvehette volna a kényelmeset is – épp ahogy a férfiak teszik.
Török buggyos ülepű nadrágok

Török buggyos ülepű nadrágok

Ahogy melegszik az idő, úgy kerülnek elő a lenge anyagból készült, buggyos ülepű török nadrág és a férfiak legnagyobb része értetlenül áll a jelenség előtt. 

Mivel ők imádják nézni a nők hátsóját, ezért talán egyiknek sem tetszik, hogy ez a nadrágtípus ezt sajnos nem teszi lehetővé.
Túl erős dezodor / parfüm

Túl erős dezodor / parfüm

Sajnos a dezodorok illatát és főleg erősségét nehéz megítélnünk. Mivel mi a kifújáskor is éreztük, ezért orrunk hozzászokik és nem vesszük észre, hogy fél óra múlva is nagyon erős az illata. 

Ezt a férfiak általában taszítónak tartják, mivel nem tudnak finomságot társítani hozzá.
Erős, akár elmosódott smink

Erős, akár elmosódott smink

Az elhanyagoltságnak egyik tipikus jele az elmosódott smink. Vigyünk magunkkal mindenhova egy kis tükröt és a mosdóban gyakran ellenőrizzük, hogy rendben van-e, mert nőnek és férfinak egyaránt rossz érzés egy elkenődött, elhanyagolt sminket látni bármilyen szép arcon is.
Kedvesség hiánya

Kedvesség hiánya

Egy nő lehet kövér, sovány, szőke vagy barna, de a férfiak szemében az egyik legfontosabb elvárás a kedvessége. 

Ha egy nő mogorva, nem mosolyog soha, azt a férfiak általában elkerülik, mivel nem tartják elég nőiesnek. Ugyanez igaz az utcán vagy a vezetés közben kiabáló nőkre is.