Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elhunyt Selena Gomez halálos beteg rajongója

 Talán sokan emlékeznek arra a különös betegségben szenvedő kislányra, akit alig két hónappal ezelőtt Selena Gomez is meglátogatott. Meg nem erősített információk szerint tegnap elhunyt.

Elhunyt Selena Gomez halálos beteg rajongója

Hana Hwang, a 13 éves kislány egy halálos betegségben, a progeriában szenvedett, ami azt jelenti, hogy tízszer gyorsabban öregedett, mint egy átlagos ember. Így ugyan várható volt, hogy mint a legtöbb társa, egy éven belül meghal – ám mégis mindenkit sokkolt a hír.

Kevesebb mint három hónappal ezelőtt Ryan Seacrest felkereste Selena Gomezt, hogy átadhassa a kislány karácsonyi kivánságát. Hana legnagyobb álma az volt, hogy találkozhasson példaképével, Selena Gomezszel. Az énekes-színésznő azonnal repülőre szállt, és meglátogatta a kislányt.

Hana hihetetlenül örült a karácsonyi ajándékának. Videót készíttetett édesanyjával, amelyben megköszönte kedvencének, hogy találkozhatott vele, és amelyben megmutatta, hogy milyen karkötőt fűzött az énekesnőnek.

A karkötőt azóta is mindenhol látni Gomez kisasszony kezén – interjúkon, koncerteken, lesifotókon. Nyugodjék békében, Hana Hwang!