Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elnöki lakosztályban szállt meg Justin Bieber és Selena Gomez

 Justin Bieber – akit barátnője, Selena Gomez is elkísért – Washingtonba utazott. Ezidő alatt A Four Season's Hotelben vettek ki szobát tízezer dollárért.

Elnöki lakosztályban szállt meg Justin Bieber és Selena Gomez

A két sztár Washington D.C. minden bizonnyal egyik leghíresebb és legdrágább hoteljében szállt meg. Ám Biebernek nem felelt meg akármilyen szoba, az elnöki lakosztályt vette ki.

„Az elnöki lakosztály, amelyben Justin és Selena megszállt, lélegzetelállító, sok pazar designnal, és egy romantikus kilátással. Tízezer dollár éjszakánként” – árulta el egy bennfentes. És hogy mit kínál a lakosztály?

„Az 586 négyzetméteres szoba egy hatalmas ágyat, egy márvány fürdőszobát és egy nyolc fős ebédlőt tartogat. Justin és Selena három éjszakára maradt” – magyarázta a Hollywood Life forrása.

10 ezer dollár nagyjából 2,3 millió forintnak felel meg, így ha három éjszakát maradtak, az azt jelenti, hogy majdnem 7 millió forintot hagyott ott a fiatal énekes.

A washingtoni útján Justin az elnöknek énekelt, a pár hokimeccsen járt és mindezek mellet még volt idejük luxuskörülmények között pihenni az elnöki lakosztályban.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.