Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena Gomez idén szünetelteti énekesi karrierjét

 Három album és sok slágerdal után Selena Gomez úgy döntött, idén a színészetre koncentrál.

Selena Gomez idén szünetelteti énekesi karrierjét

Selena Gomez igazi tinisztár lett az elmúlt években, köszönheti ezt a sikeres filmjeinek és a sok slágerdalának. Viszont harmadik albuma és őszi turnéja után úgy döntött, a zenészi karrierjét felfüggeszti, hiszen így is rengeteg munkája van, főleg, hogy nemsokára megjelenteti saját parfümjét.

Selena így nyilatkozott az E! Newsnak: „Kezd beindulni a színészi karrierem, hiszen idén két produkcióban is szerepet kaptam, emiatt alig lesz időm a zenére összpontosítani.„

Sikeres sorozata, a Wizards of Waverly Place forgatásai már májusban véget értek, viszont az Egyesült Államokban épp a napokban adta le a Disney csatorna az utolsó részeket. A rajongók nagyon szomorúak, amiért a varázslók búcsút mondanak, ezért rengetegen kérdezgetik, hogy van-e esély a sorozat folytatására. Sel így válaszolt: „Bármikor folytathatnánk a műsort, hiszen a rajongók közel sem állnak készen a befejezésre, de én szeretnék valami mást is kipróbálni!”

Tehát úgy tűnik, a Hit The Lights énekesnője karakterétől, Alex Russótól végleg elbúcsúzott, a zenéjétől viszont csak egy időre. Helyette azonban izgatottan várhatjuk legújabb filmjeit, hiszen úgy néz ki, Selena egy kis ideig sem pihen.


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.