Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Top 10 tulajdonság, amit a férfiak keresnek a nőkben

 Szeretnéd tudni, hogy a kiszemelt férfi milyen tulajdonságokat keres egy nőben? Szerencsére ebben minden srác hasonló, lássuk milyen erényekkel vehetjük le Őket a lábukról:

1. Ápoltság

1. Ápoltság

Függetlenül attól, hogy a természet mekkora szépséggel áldott meg egy nőt, a férfiak mindig felnéznek az ápolt nőkre. Lehet, hogy nagy az orra, duci vagy túl magas, egy nő ha ad magára és ápolt a haja, bőre, körme és öltözete, akkor felkelti a másik nem érdeklődését. 

A legtöbb srác első alkalommal megjelenését veszi észre, hogy szép a haja, a foga, a manikűrje és csak ez után figyelnek fel beszédére és stílusára. Egy férfi sem szeretne olyan barátnőt/feleséget aki nem ad a személyes higiéniára.

Ezen kívül a fittség is az ápoltsághoz tartozik, fontos ezért rendszeresen mozogni és jó erőnlétben lenni.
2. Magabiztosság

2. Magabiztosság

A férfiak szeretik azokat a nőket, akik ha belépnek egy szobába, minden tekintet magukhoz vonzanak. Azok a nők, akik bíznak megjelenésükben és képességeikben sokkal inkább felkeltik a férfiak érdeklődését, mint azok akiknek állandó megerősítésre van szükségük. 

Persze jó, ha egy nő bizonytalan néha, de akinek padlón van az önértékelése, az már bosszantó.
3. Jó humor

3. Jó humor

Nem arról van szó, hogy stand up commedy-t kell tudni előadni minden egyes alkalommal, hanem arról, hogy ne légy unalmas személyiség. A srácok szeretik azokat a nőket, akik képesek nevetni mások és saját vicceiken, akik szellemes hozzászólásokkal teszik érdekesebbé a társalgást, vagy akik hajlandóak néha szakítani szokásokkal és "őrültségeket" tenni.

Ki szereti a savanyú, negatív látásmódú embereket? A vidámság és pozitív látásmód mindig vonzó a férfiak számára!
4. Őszinteség és hűség

4. Őszinteség és hűség

A hamisságot mindannyian megvetjük. Nincs rosszabb társ, mint egy hazug ember. Úgy tartják, hogy egy tartós kapcsolat két alappillére az őszinteség és a hűség. 

A férfiak is olyan nőt keresnek maguk mellé, aki nem flörtöl barátaival, akire rá meri bízni titkait, akiért tűzbe tenné a kezét és akiben megbízhat, mert mindig őszinte. A legtöbb szakítás vagy válás hűtlenség vagy hazugságok miatt alakul ki és meglepően a nők gyakrabban hibásak, mint a férfiak.
5. Gondoskodás

5. Gondoskodás

A férfiak többsége határozottan azokat a nőket keresi, akik szeretetteljes gondoskodással viselkednek velük. Jelenti ez alatt, hogy szívesen készítik el a reggelijüket, megkínálják ebéddel vagy megcsókolják fájó sebeiket. 

A férfiak tudat alatt is egy olyan nőre vágynak, akik átveszik a gondoskodó szerepet az édesanyjuktól és az ő igényeiket gondozzák. Ugyanakkor nem szabad túlzásba sem esni, a túlzottan rámenős gondoskodás idegesítő is lehet.
6. Függetlenség

6. Függetlenség

A mai világban már szinte elvárás, hogy egy nő tudjon megállni a saját lábán: legyen saját munkája, önellátó legyen és egyáltalán, ki tudjon alakítani egy saját életet. A férfiak azt a nőt keresik, akik akkor is független nőként tudnak viselkedni, amikor gondoskodó párkapcsolatban élnek. 

Régen a nő volt a család szolgálója, ettől pedig teljesen elveszítette egykori önmagát, így a férfi sem tudta már miért is szeretett bele. Fontos ezért egy nőnek mindvégig megtartania a határozott, független mivoltát.
7. Támogatás

7. Támogatás

Minél idősebb egy férfi, annál nagyobb igénye van arra, hogy egy nő támogassa őt abban, amit csinál. Egy 20-as éveiben levő férfi például pályafutása elején van, szüksége van a bíztatásra és pozitív alátámasztásra egy lány részéről. 

Ha gúnyt űzöl belőle, visszahúzod őt, akkor elidegenedhet tőled. Minden srácnak szüksége van egy nőre, aki meghallgatja őt, és építő jellegű ötletekkel járul hozzá elképzeléseihez.
8. Értelmes, érett viselkedés

8. Értelmes, érett viselkedés

A vihogás és "cukiság" lehet édes egy darabig, de hosszú távon idegesítő. Az első találkozások után minden férfi szeretné megismerni közelebbről a választottját, és ha nem tud értelmesen elbeszélgetni vele, akkor a kapcsolat napjai bizony meg vannak számlálva. 

Egy nő mindig tudjon normálisan is beszélgetni, ne legyen túl hangos és mondanivalójával legyen érdekes. A trágár, buta viselkedéstől minden srác tartózkodik.
9. Könnyedség, kedvesség

9. Könnyedség, kedvesség

Az ideges, feszült nőket nemcsak a férfiak, de még a nők is kerülik. A legpreferáltabb nőtípus a könnyen barátkozó, kedves lány, akit könnyű "megközelíteni". Ő az a lánytípus, akit szívesen bemutatna egy férfi a szüleinek.
10. Megértés

10. Megértés

Mindannyian szeretnénk, ha úgy fogadnának el minket, ahogy vagyunk. Ugyanezt szeretnék a férfiak is, ha nem igazgatnánk őket állandóan és megértenénk őket teljes valójukban. 

Ha a nőnek sikerül tisztelnie a férfit úgy ahogy van, értékeli és támogatja, akkor a férfi úgy érezheti, hogy végre révbe ért a nő mellett.