Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Végre felszólalt a vádlott tinisztár barátnője!

 Az egész Justin Bieber-apasági afférban idáig egyedül Selena Gomez, a félrefésült hajú popsztár barátnője nem szólalt fel – ám egy amerikai talkshow-ban végre megtörte a csöndet, és bevallotta: eléggé nehezen viselte az utóbbi pár hetet.

selenagomez_nagy.jpg

A 19 éves énekes-színésznő szerint nem volt valami egyszerű az elmúlt időszak, tekintve hogy állandóan röpködtek a megjegyzések Bieber szexuális könnyelműségéről és hajlamairól (a sztárt nemrégiben megvádolták azzal, hogy ő az apja egy 23 éves lány kisbabájának). Arra a kérdésre, hogy most hogy van, így felelt: „Jól, köszönöm... Jó egy kicsit jól lenni ebbe a pillanatban.”

A színésznőn látszott, hogy megtörték ugyan az elmúlt hetek, de próbál kitartani kedvese mellett és jó arcot vágni a dologhoz. És bár egy pillanatig sem hitt Bieber bűnösségében, Selena úgy gondolja: „Mindig is tudtuk, hogy minden oké, de azért jó, hogy most már minden nyilvánosságra lett hozva.” Ezzel a sztár arra utalt, hogy az apasági eljárást végül mégsem kellett elkezdeni, mert kiderült, hogy a Biebert vádló lány gyermeke igazoltan mástól van – a kérdés csak az, hogy a tinisztár rajongói hajlandóak lesznek-e ennyire könnyen elfelejteni ezt a kínos epizódot?

Szerinted Bieber túl fog tudni lépni ezen a botrányon? Mit gondolsz Selena kitartásáról?
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.